reception carin

Bemannade öppettider i receptionen

MÅNDAG       08:00-20:00*
TISDAGAR     08:00-20:00*
ONSDAG       08:00-20:00*
TORSDAG     08:00-20:00* 
FREDAG        07:00-13:00 
LÖRDAG.       08:00-12:00
SÖNDAG       Stängt, öppet i samband med klass

 *Stängt mån-fre 12-15

Tel: 042-23 69 79

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppettider med TAG (gäller endast kunder med hel- eller halvårskort)

MÅNDAG 06:00-22:00
TISDAG 06:00-22:00
ONSDAG 06:00-22:00
TORDAG 06:00-22:00
FREDAG 06:00-20:00

 LÖRDAG 07:00 - 18:00
 SÖNDAG 07:00 - 18:00

 

 

 

 

 

 

 

Kom när det passar dig - våra öppna klasser är för dig som gillar full flexibilitet.

Hos oss kan du träna funktionell träning, styrka, kondition och mycket mer. Klassiska favoriter som step-up och olika former av core-träning finns också representerade på schemat. Vi tränar inomhus i små grupper och på vissa klasser utomhus under bar himmel eller under vårt segeltak vid fint väder. Varför inte börja dagen på bästa sätt med morgonyoga?

Vi har 25 öppna klasser i veckan och breddar ständigt med nya klasser. Med Guld- och Silverkort kan du träna hur mycket du vill på de öppna klasserna men vi erbjuder också 10-kort och engångsträning. 

 • Personligt bemötande
 • Engagemang
 • Små grupper
 • Lite annorlunda
 • Ingen anonym träningsfabrik
 

SOMMARSCHEMA 2024 (10/6-18/8) hittar du HÄR

(Aktuellt schema se nedan)

 

 
 
  FÖRMIDDAG 07.00-12.00 EFTERMIDDAG 15.00-17.45 KVÄLL 18.00-20.00
MÅNDAG

Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen. Mjuk flödande dynamisk yoga med fokus på rörlighet, smidighet och balans.
*Ungdomar 12-15 år är välkomna (100 kr/klass).

 

 

Tower (kallas också Wall units) är en apparat som Joseph Pilates konstruerat. En väggmonterad enhet utrustad med bla. fjädrar som ger dig motstånd och något extra att jobba mot utöver din egen kroppsvikt. Klassens nivå är lätt fortsättning och vänder sig till dig som kan grunderna i Pilates och testat Tower tidigare.

 

 

 

Tabataintervaller är maximalintensiv intervallträning där du gör så många repetitioner du kan av samma övning under 20 sekunder och vilar i 10 sekunder. Intervallerna upprepas 8 gånger. Passet är uppbyggt på enkla cardioövningar.
*Ungdomar 12-15 år är välkomna (100 kr/klass).

Vill du förbättra styrkan i hela bålen är detta det optimala passet för dig. Vi tränar mage, rygg och rumpa under 45 min. Vi jobbar med vikter, gummiband, stepbräda och egna kroppsvikten.

Ge dig själv tid att släppa på spänningar. Vare sig du precis kört ett hårt pass eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen, öppnar upp, förlänger och varvar ner till skön musik. Inga skor behövs, men ta gärna med dig en varm överdragströja. Du är INTE för stel - välkommen!

TISDAG
Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. Den stora bollen gör övningarna både supereffektiva och roliga och förbättrar koordinationen. Övningarna byggs upp successivt för att kunna passa såväl nybörjare som erfarna pilatesutövare.
*Ungdomar 12-15 år är välkomna (100 kr/klass).

Med inspiration från balett, yoga och funktionell träning får du en genomkörare för hela kroppen på ett effektivt, men skonsamt sätt. Du tränar styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans på ett lättsamt och tillåtande sätt.
*Ungdomar 12-15 år är välkomna (100 kr/klass).
 

En avancerad Pilates Tower klass på fortsättningsnivå.

 

Styrkeinriktat träningspass för hela kroppen. Vi använder oss av skivstång, hantlar, gummiband och bräda för att träna styrka, stabilitet och uthållighet.

En fysik, dynamisk yogaklass för dig yogat tidigare. Vi tränar andning, styrka, rörlighet och balans. Avslutas med avslappning. Fortsättningsnivå.

 

ONSDAG

En styrkeklass där vi fokuserar på rumpa och lår. Vi använder oss främst av vår egen kroppsvikt men tar också hjälp av gummiband och vikter. var beredd att "pumpa rumpa".
*Ungdomar 12-15 år är välkomna (100 kr/klass).

 

 

 

 

Tower (kallas också Wall units) är en apparat som Joseph Pilates konstruerat. En väggmonterad enhet utrustad med bla. fjädrar som ger dig motstånd och något extra att jobba mot utöver din egen kroppsvikt. Klassens nivå är lätt fortsättning och vänder sig till dig som kan grunderna i Pilates och testat Tower tidigare.

Ett intervallpass där vi tränar styrka och kondition i intervaller om 40 sek träning, 10 sek vila.

Den här klassen är för dig som är nyfiken på yoga eller har haft ett upphåll i din träning, vill bli rörligare och ta hand om din kroppp. Kanske hör du till dem som vill prova länge med tror att du är för stel eller otränad. Inget kan vara mer fel. Passar dig som behöver egentid och vill mjuka upp kroppen. *Ungdomar 12-15 år är välkomna (100 kr/klass).

 

 

 

 

 

 TORSDAG
På den här klassen tränar vi utan redskap, med rörelser som hämtar inspiration från dynamisk yoga. Du kommer att förbättra din styrka, rörlighet och balans samtidigt som du får jobba upp pulsen, bli svettig och träna igenom hela kroppen på 60 min. Ta på dig bekväma kläder, låt dina skor stå kvar hemma och utmana din styrka och rörlighet!

 

TBT är en styrkeklass med fokus på uthållighet och hållning. Vi tränar igenom hela kroppen med låga vikter och många reps. Passar alla nivåer av deltagare.

Yoga som terapi är inget nytt. Forskning visar att yoga ger ökad rörlighet, lindrar värk och sänker blodtrycket. Med inspiration från Viniyoga använder vi enkla kroppsrörelser, andning och avslappningsövningar för att öka cirkulationen och påverka olika problem/ obalanser i nacke/axlar/skuldror samt bäcken/ryggrad.

FREDAG

Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen. Mjuk flödande dynamisk yoga med fokus på rörlighet, smidighet och balans. Alla nivåer och deltagare är välkomna.

(fd. Cardiopilates) Pilatesträning som cirkelträning med en blandning av Tower och små redskap som pilatesbollar, rullar och TRX-band. Pilates är en skonsam funktionell träning som kombinerar styrka, rörlighet och koordination med fokus på bålen, stabilisering av bäckenet och kontroll av bukmuskulaturen. Alla är välkomna, men vi rekommenderar att du gått minst en Intro Tower innan du börjar och har grundläggande kunskaper i pilates.

 

Workout Of the Week är ett gruppträningspass där vi tränar inne eller utomhus. Passet byts varje vecka. Det är denna variation som gör WOW unikt, utvecklande och roligt. Vi springer, hoppar, drar och balanserar för att utveckla vår styrka och kondition. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet.
*Ungdomar 12-15 år är välkomna (100 kr/klass).

 

LÖRDAG

På Yogalates kombinerar vi yoga med stärkande pilates. En holistisk träningsform som ger ökad kroppskännedom, en bättre hållning och en känsla av förlängning. Vi fokuserar på balans, styrka, koordination och smidighet och jobbar utifrån det djupa andetaget med mjuka, flödande och stärkande rörelser på matta. Vi bygger styrka inifrån och ut. Alla är välkomna oavsett erfarenhet.

Enkel men effektiv Step Up träning för att få upp flåset + 25 min supereffektiv mag- och ryggträning på bollen = en oslagbar mix! Medelnivå.

 


 

SÖNDAG

 

Funktionell träning utomhus. Vi tränar den uppskattade formen cirkelträning, dvs stationsträning. *Ungdomar 12-15 år är välkomna (100 kr/klass).

Yinformen är en lugn och meditativ form av yoga baserad på att hålla ett fåtal olika positioner passivt under en längre period. På så sätt stretchas bindväven runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler påverkas. Att praktisera Yinyoga är att vända uppmärksamheten inåt och tillåta det som är, att få vara.

 

 

 

 

 
Bokningsregler

Du bokar pass via vår hemsida, app eller reception. Appen heter GYM CONTROL och finns att ladda ner i App Store eller Google Play. För att ha tillgång till online bokningen behöver du ha ett giltigt träningskort och medlemsskap.

Logga in

 • Användarnamn: Din e-postadress som finns registrerad hos oss
 • Lösenord: Dag och månad (ex. 2702 om du är född den 27:e februari)

Boka gruppträning

 • Förboka dig alltid till alla pass.
 • Aktuella klasser och tillgängliga platser ser du på "Boka"-knappen i menyn.
 • Du kan boka plats på gruppträningspass sju dagar i förväg. Två timmar efter ett pass börjar släpps platserna för nästa vecka.
 • Bokning är möjligt fram till passet börjar.
 • Du kan inte vara bokad på flera pass som är schemalagda samma tid.
 • Åldersgräns: 16 år
 • Klass markerad med * är ungdomar 12-15 år välkomna att träna för 100 kr/pass.

Avboka gruppträning                                             

 • Avbokning ska ske senast fyra timmar innan passet börjar.
 • Morgon- och förmiddagsträning avbokas senast 18.00 dagen innan.
 • Du avbokar passet via appen eller hemsidan.

Reservplats

 • Om ett pass är fullbokat kan du boka en reservplats. Vid eventuell avbokning av ordinarie plats flyttas den första reservplatsen till en ordinarie plats. Du meddelas då via sms och e-post.
 • Du kan få en reservplats fram till passet startar.

Tänk på att komma i tid till passet. Är du inte på plats när passet startar går den till reserver på plats.

Med reservation för ändringar. Senast uppdaterad 2024-02-26.

 

Våra pass
3 minuter styrka, 2 minuter kondition, 1 minut magträning. En riktig genomkörare! Kräver inga förkunskaper men en stor portion vilja och lite "dj-a anamma".
En rolig konditionsklass där du tränar både kondition och styrka. 20 min aerobic, 20 min step-up och 20 min styrka för mage och rygg är en perfekt mix. Passet är uppbyggt av enkla och effektiva övningar som får pulsen att öka och passar både nybörjare och mer vana deltagare.
Med inspiration från balett, yoga och funktionell träning får du en genomkörare av hela kroppen på ett effektivt men ändå skonsamt sätt. Du tränar styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans - i takt till härlig musik.
En styrkeklass där vi fokuserar på rumpa och lår. Vi använder oss främst av vår egen kroppsvikt men tar också hjälp av gummiband och vikter. var beredd att "pumpa rumpa".
Klassen för dig som vill bli starkare i mage, rygg, rumpa och lår och förbättra din balans, stabilitet och hållning. En form av träning där vi använder bollar, stabilitetsrullar, gummiband och lättare vikter.

En härlig mix av styrka och kondition innan helgen börjar. Alla kan vara med - utomhus vid fint väder! 

Funktionell träning utomhus där vi mixar kondition med styrka. Kläder efter väder.

Funktionell träning för hela kroppen. För att bibehålla styrka och rörlighet behöver vi träna i olika rörelseplan, vi behöver trycka, dra, hoppa, sträcka och böja samt rotera i olika riktningar. Vi använder oss av olika redskap och den egna kroppen för att träna styrka, uthållighet, rörlighet och balans. Kom och bli stark som en björn och smidig som en katt!

Funktionell träning utomhus. Vi tränar den uppskattade formen cirkelträning, dvs stationsträning. *Ungdomar 12-15 år är välkomna (100 kr/klass).
Låt benen få brinna under 45 minuter! En klass där vi lägger allt fokus på ben och rumpa och med många repetitioner för att bygga uthålliga och starka muskler samt knästabilitet. Mycket bra för dig som springer, vill preppa för skidsäsongen eller bara vill ha en ordentlig genomkörare för din lower body.
Mobility Move är rörlighetsträning med ett skönt flow. Vi arbetar med kroppen som enda instrument och tränar balans, rörlighet och smidighet i lugnt tempo.
Magstark är ett pass där fokus ligger på att stärka bålen, kroppens mittparti. Vi tränar mage, rygg och höfter, både med och utan redskap.
MLR står för Mage-Lår-Rumpa. En klassisk toningklass med många repetitioner. Vi använder oss av step-bräda, vikter, hantlar och gummiband. Passar alla oavsett ålder och erfarenhet och är perfekt att kombinera med en konditionsklass.
Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen. Mjukt flödande dynamisk yoga med fokus på rörlighet, smidighet och balans.
Styrketräning för hela kroppen där vi använder gummiband, hantlar och skivstång. Enkla men kraftfulla övningar för dig som hellre tränar i grupp än kör solo i gymmet.

Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. Den stora bollen gör övningarna både supereffektiva och roliga och förbättrar koordinationen. Övningarna byggs upp successivt för att kunna passa såväl nybörjare som erfarna pilatesutövare.

(fd. Cardiopilates) Pilatesträning som cirkelträning med en blandning av Tower och små redskap som pilatesbollar, rullar och TRX-band. Pilates är en skonsam funktionell träning som kombinerar styrka, rörlighet och koordination med fokus på bålen, stabilisering av bäckenet och kontroll av bukmuskulaturen. Alla är välkomna, men vi rekommenderar att du gått minst en INTRO Tower innan du börjar och har grundläggande kunskaper i pilates.
Tower (kallas också Wall units) är en apparat som Joseph Pilates konstruerat. En väggmonterad enhet utrustad med bla. fjädrar som ger dig motstånd och något extra att jobba mot utöver din egen kroppsvikt.
**Klassens nivå är lätt fortsättning och vänder sig till dig som kan grunderna i Pilates och testat Tower tidigare.

En avancerad Pilates Tower klass som vänder sig till dig som har tränat Tower under en längre tid och är beredd på en utmaning.Tower (kallas också Wall units) är en apparat som Joseph Pilates konstruerat. En väggmonterad enhet utrustad med bla. fjädrar som ger dig motstånd och något extra att jobba mot utöver din egen kroppsvikt. Klassens nivå är fortsättning.

På den här klassen tränar vi utan redskap, med rörelser som hämtar inspiration från dynamisk yoga. Du kommer att förbättra din styrka, rörlighet och balans samtidigt som du får jobba upp pulsen, bli svettig och träna igenom hela kroppen på 60 min. Ta på dig bekväma kläder, låt dina skor stå kvar hemma och utmana din styrka och rörlighet!
Ett intervallpass där vi tränar styrka och kondition i intervaller om 40 sek träning, 10 sek vila.
Ge dig själv tid att släppa på spänningar. Vare sig du precis kört ett hårt pass eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen, öppnar upp, förlänger och varvar ner till skön musik. Inga skor behövs, men ta gärna med dig en varm överdragströja. Du är INTE för stel - välkommen!
Den här klassen är för dig som är nyfiken på yoga eller har haft ett upphåll i din träning, vill bli rörligare och ta hand om din kroppp. Kanske hör du till dem som vill prova länge med tror att du är för stel eller otränad. Inget kan vara mer fel. Passar dig som behöver egentid och vill mjuka upp kroppen.

Enkel men effektiv Step Up träning för att få upp flåset + 25 min supereffektiv mag- och ryggträning på bollen = en oslagbar mix! Medelnivå.

Intensivt Step Up pass med lite klurigare kombinationer, för dig som tränat Step Up tidigare.
Här varvar vi step och styrka. I konditionsdelen jobbar vi med pulshöjande stegkombinationer på stepbräda. I styrkedelen utmanar vi kroppens alla muskler genom vikter och kroppens egna motstånd.
Tabataintervaller är maximalintensiv intervallträning där du gör så många repetitioner du kan av samma övning under 20 sekunder och vilar i 10 sekunder. Intervallerna upprepas 8 gånger. Passet är uppbyggt på enkla cardioövningar.
TBT är en styrkeklass med fokus på uthållighet och hållning. Vi tränar igenom hela kroppen med låga vikter och många reps. Passar alla nivåer av deltagare.
Yoga som terapi är inget nytt. Forskning visar att yoga ger ökad rörlighet, lindrar värk och sänker blodtrycket. Med inspiration från Viniyoga använder vi enkla kroppsrörelser, andning och avslappningsövningar för att öka cirkulationen och påverka olika problem/ obalanser i nacke/axlar/skuldror samt bäcken/ryggrad.
Workout Of the Week är ett gruppträningspass där vi tränar inne eller utomhus. Passet byts varje vecka. Det är denna variation som gör WOW unikt, utvecklande och roligt. Vi springer, hoppar, drar och balanserar för att utveckla vår styrka och kondition. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet.
Yinformen är en lugn och meditativ form av yoga baserad på att hålla ett fåtal olika positioner passivt under en längre period. På så sätt stretchas bindväven runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler påverkas. Att praktisera Yinyoga är att vända uppmärksamheten inåt och tillåta det som är, att få vara.
En fysik, dynamisk yogaklass för dig yogat tidigare. Vi tränar andning, styrka, rörlighet och balans. Avslutas med avslappning.
På Yogalates kombinerar vi yoga med stärkande pilates. En holistisk träningsform som ger ökad kroppskännedom, en bättre hållning och en känsla av förlängning. Vi fokuserar på balans, styrka, koordination och smidighet och jobbar utifrån det djupa andetaget med mjuka, flödande och stärkande rörelser på matta. Vi bygger styrka inifrån och ut. Alla är välkomna oavsett erfarenhet.
Börja dagen på bästa sätt! Här är passet för dig som är morgonpigg, eller vill ha hjälp att komma upp i tid. Vi kör en varierad funktionell träning så att hela kroppen mår bra!
Vägen till hälsa och välbefinnande börjar här...
UPP