reception carin

Bemannade öppettider i receptionen

MÅNDAG       08:00-20:00*
TISDAGAR     08:00-20:00*
ONSDAG       08:00-20:00*
TORSDAG     08:00-20:00* 
FREDAG        07:00-13:00 
LÖRDAG.       08:00-12:00
SÖNDAG       Stängt, öppet i samband med klass

 *Stängt mån-fre 12-15

Tel: 042-23 69 79

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppettider med TAG (gäller endast kunder med hel- eller halvårskort)

MÅNDAG 06:00-22:00
TISDAG 06:00-22:00
ONSDAG 06:00-22:00
TORDAG 06:00-22:00
FREDAG 06:00-20:00

 LÖRDAG 07:00 - 18:00
 SÖNDAG 07:00 - 18:00

 

 

 

 

 

 

 

Carin Jönsson

Känner Du och din kropp varandra?

I en tid som lockar till omedelbar tillfredsställelse dygnet om är det lätt att tappa bort sig själv. Det sägs att vi svenskar aldrig haft det så bra som nu. Materiellt alltså. Vi jobbar och stressar för att hinna med, även på fritiden. Och för många vävs fritid och arbete ihop.

När vi har full fart i livet och mycket att stå i är det lätt att hitta på ursäkter för att inte röra på sig och när kroppen börjar säga ifrån och göra ont är det enklast att strunta i kroppens signaler om att något är på tok. Men smärta är kroppens rop på hjälp och lyssnar man inte ropar den snart igen ännu högre.

Försök att ta tag i problemet innan det växer!

 

Det är bättre att koppla av i tid än att bli avkopplad i förtid!

Man behöver inte vara egen företagare för att känna sig slutkörd. Man behöver inte vara lat för att man fått mage. Vanliga orsaker till att vi tappar kontrollen över livet kan vara oregelbundna arbetstider, stress och sömnlöshet. Med rätt träning för dig är chansen stor att du får lusten och formen tillbaka. Vi är alla unika och i olika skeden av livet har vi olika behov. Precis som en bil som behöver en regelbunden årlig genomgång behöver vi människor då och då stanna upp och känna efter vad det är vi verkligen behöver för att må riktigt väl. Då finns också chansen att vi hinner bromsa innan det är för sent.

Hitta det som passar dig!

Hos oss på Sans & Balans finns mycket att välja mellan. Du kan träna enskilt eller i grupp, i kursform eller på öppna klasser, för rehabilitering eller toppform. Vi hjälper dig att välja de träningsformer som passar just dig och anpassa träningen för att du ska känna dig piggare, starkare och full av energi. Ibland är det bara lite nyordning som behövs! Byt träningspass för en vecka. Våga bryta mönster! Tänk på att om du tränar som du alltid gjort får du de resultaten du alltid fått!

Lev lite mer eller Vad hjälper det att springa fort om man inte vet vart man ska ta vägen!

Vårt koncept

Vårt koncept ser till hela människan och baseras på det österländska holistiska tänkandet.

Det går inte att separera kroppen från själen. Därför har vi allt från medvetandeträning till utmanande fyspass på schemat. Vissa aktiviteter är lugna och avstressande medan andra är krävande fysiskt eller psykiskt.

Hos oss hittar du män och kvinnor i olika åldrar som vill ha ut lite mer av sin träning. Människor som vill utvecklas på alla plan – inte bara ha ett svettigt träningspass. Vi vet att fokus, koncentration och motivation ger bättre resultat. Att vi dessutom har den senaste utrustningen och redskapen gör träningen ännu roligare.

Med önskan om härlig träning!

Carin Jönsson

Vägen till hälsa och välbefinnande börjar här...
UPP