reception carin

Ordinarie bemannade öppettider
fr.o.m. 2021-04-06

MÅNDAGAR 08:00-20:00 Stängt 12:00-15:00
TISDAGAR 07.00-20:00 Stängt 12:00-15:00
ONSDAGAR 08:00-20:00 Stängt 12:00-15:00
TORSDAGAR 08:00-20:00 Stängt 12:00-15:00
FREDAGAR 07:00-17:00 Stängt 12:00-15:00
LÖRDAGAR 08:00-12:00
SÖNDAGAR   Ej bemannat

Tel: 042-23 69 79
Mobil: 0707-95 47 27
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppettider med tag fr.o.m. 2020-09-28 (gäller endast kunder med hel- eller halvårskort)

MÅNDAGAR 06:00 - 22:00
TISDAGAR 06:00 - 22:00
ONSDAGAR 06:00 - 22:00
TORSDAGAR 06:00 - 22:00
FREDAGAR 06:00 - 20:00
LÖRDAGAR 07:00 - 18:00
SÖNDAGAR 07:00 - 18:00

 

Kom när det passar dig - våra öppna klasser är för dig som gillar full flexibilitet.

Hos oss kan du träna funktionell träning, styrka, kondition och mycket mer. Klassiska favoriter som step-up och olika former av core-träning finns också representerade på schemat såväl som höstens nyheter Go with the flow, Box n burn och Pilates Boll och alla våra pass som vi kör utomhus. Och varför inte börja dagen på bästa sätt med morgonyoga?

Vi har 30 öppna klasser i veckan och breddar ständigt med nya klasser. Med guld- och silverkort kan du träna hur mycket du vill på de öppna klasserna men vi erbjuder också 10-kort och engångsträning. 

 • Personligt bemötande
 • Engagemang
 • Små grupper
 • Lite annorlunda
 • Ingen anonym träningsfabrik
Öppna klasser fr.o.m 6 april 2021 (med reservation för ev ändringar)
  FÖRMIDDAG 06.30-12 EFTERMIDDAG 13-18 KVÄLL 18-20
MÅNDAG

Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen. Mjukt flödande dynamisk yoga med fokus på rörlighet, smidighet och balans. 

Klassen för dig som vill bli starkare i mage, rygg, rumpa och lår samt förbättra din balans, stabilitet och hållning. 

Tabata är maximalintensiv intervallträning där du gör så många repetitioner du kan av samma övning under 20 sek och vilar i 10 sek. Intervallerna upprepas 8 gånger. Passet är uppbyggt på enkla cardioövningar.

Med inspiration från balett, yoga och funktionell träning får du en genomkörare för hela kroppen på ett effektivt, men skonsamt sätt. Du tränar styrka,kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans på ett lättsamt och tillåtande sätt. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

Magstark är ett pass där fokus ligger på att stärka bålen, kroppens mittparti. Träningen ger starkare rygg och mage, men också bättre hållning.

Intensivt step up pass med lite klurigare kombinationer. För dig som tränat step tidigare.

En holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Under dessa 45 minuter sitter/ligger du inte ner alls. Du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna. Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark! Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

Ge dig själv tid att släppa på spänningar. Vare sig du precis kört ett hårt pass eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen, öppnar upp, förlänger och varvar ner till skön musik. Inga skor behövs, men ta gärna med dig en varm överdragströja. Du är INTE för stel - välkommen!
TISDAG

Börja dagen på bästa sätt! Här är passet för dig som är morgonpigg, eller vill ha hjälp att komma upp i tid. Vi kör varierad funktionell träning så att hela kroppen mår bra!

  Funktionell träning utomhus där vi mixar kondition med styrka. Kläder efter väder. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år

Latino är ett fartfyllt danspass till härliga latinska rytmer. De klassiska latindanserna har anpassats till solodanser där hela kroppen engageras! Vi dansar samba, cha-cha-cha, jive och rumba! Alla kan vara med, du behöver inte ha dansat tidigare. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

Styrkeinriktat träningspass för hela kroppen. Vi använder oss av skivstång, hantlar, gummiband och bräda för att träna styrka, stabilitet och uthållighet. 

Det är roligt, det är enkelt och det är garanterat svettigt. Indoor Walking är säker träningsmetod som ger dokumenterat hög kaloriförbränning och kondition, samtidigt som du tränar mage, rygg, hållning och balans. Du går/springer på en ”crosstrainer” till medryckande musik med en ledare som peppar dig att ge det lilla extra. Indoor Walking passar alla eftersom du själv bestämmer motstånd och intensitet. Inga förkunskaper krävs.

ONSDAG

En rolig konditionsklass där du tränar både kondition och styrka. 20 min aerobic, 20 min step-up och 20 min styrka för mage och rygg är en perfekt mix. Passet är uppbyggt av enkla och effektiva övningar som får pulsen att öka och passar både nybörjare och mer vana deltagare.

 

Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. Den stora bollen gör övningarna både supereffektiva och roliga och förbättrar koordinationen. Övningarna byggs upp successivt för att kunna passa såväl nybörjare som erfarna pilatesutövare. För dig som behöver träna upp ryggen är detta ett pass vi verkligen kan rekommendera! 

3 minuter styrka, 2 minuter kondition, 1 minut magträning. En riktig genomkörare! Kräver inga förkunskaper men en stor portion vilja och lite "dj-a anamma".

 

Workout Of the Week är ett gruppträningspass där vi tränar utomhus i alla väder. Passet byts varje vecka.
Det är denna variation som gör WOW unikt, utvecklande och roligt. Vi springer, hoppar, drar och balanserarför att utveckla vår styrka och kondition. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet.

TORSDAG
Med inspiration från balett, yoga och funktionell träning får du en genomkörare för hela kroppen på ett effektivt, men skonsamt sätt. Du tränar styrka,kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans på ett lättsamt och tillåtande sätt. 

 

Träna kondition, styrka och balans på en lite trampolin. JUMPING-Fitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform som passar alla åldrar, från elitidrottare till nybörjare. JUMPING aktiverar alla muskler i kroppen. Du får snabba resultat, ökad spänst och ett effektivarelöpsteg. Mätningar visar att man förbränner 600-1000 kalorier under en klass. Let´s JUMP and have fun!

Magstark är ett pass där fokus ligger på att stärka bålen, kroppens mittparti. Träningen ger starkare rygg, mage, ben och rumpa men också bättre hållning, smidighet och balans. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

FREDAG

Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen. Mjukt flödande dynamisk yoga med fokus på rörlighet, smidighet och balans. Alla nivåer och deltagare är välkomna.

Ett pass med fokus på styrka och rörlighet som kommer att göra under för din kropp. Passet passar alla som vill ha en hållbar kropp över tid och är ett bra komplement till andra idrotter som tex löpning och golf. Här utvecklar du din funktionella styrka, rörlighet och får hjälp att komma åt vanliga problemområden som baksida lår, bröstrygg och höfter. Du blir rörligare och förebygger smärta. Helgen kan inte börja bättre! Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

En rolig konditionsklass där du tränar både kondition och styrka. 20 min aerobic, 20 min step-up och 20 min styrka för mage och rygg är en perfekt mix. Passet är uppbyggt av enkla och effektiva övningar som får pulsen att öka och passar både nybörjare och mer vana deltagare. 

 Funnktnionell träning för hela kroppen. För att bibehålla styrka och rörlighet behöver vi träna i olika rörelseplan - trycka, dra, hoppa, sträcka, böja och rotera i olika riktningar. Vi använder oss av olika redskap och den egna kroppen för att träna styrka, uthållighet, rörlighet och balans. 

LÖRDAG

Ett pass med fokus på styrka och rörlighet som kommer att göra under för din kropp. Passet passar alla som vill ha en hållbar kropp över tid och är ett bra komplement till andra idrotter som tex löpning och golf. Här utvecklar du din funktionella styrka, rörlighet och får hjälp att komma åt vanliga problemområden som baksida lår, bröstrygg och höfter. Du blir rörligare och förebygger smärta. Helgen kan inte börja bättre! Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

Vinyasa är en mjukt flödande, dynamisk yogaklass. Vi tränar styrka, rörlighet och balans till stämningsfull musik. Klassen är guidad och passar alla nivåer av yogautövare. Avslutas med avslappning.

3 min styrka, 2 minuter kondition, 1 minut magträning. En riktig genomkörare! Kräver inga förkunskaper men en stor portion vilja och lite "dj-a anamma".

   
 SÖNDAG

Naturen och omgivningarna är din nya arena och kroppen ditt multiverktyg. Workout Of the Week - the trip är namnet på vårt program för gruppträning utomhus i och runt Viken. Vi tar med vårt rullande gym till utvalda platser och håller rolig, tuff och utmanande gruppträning där passet byts varje vecka. Information om veckans pass finner du på studion. För att delta bokar du dig i appen/receptionen , dyker upp på utsatt tid ombytt och redo att köra. 

 

 

 

 

Bokning
 • Förboka dig alltid till alla pass.
 • Aktuella klasser och tillgängliga platser ser du på "Boka"-knappen i menyn.
 • Tänk på att avboka din plats senast 2 timmar före klass.
 • Morgon- och fm.träning avbokas senast 18.00 dagen innan.
 • Åldersgräns: 16 år.
 • Klasser markerad med * är ungdomar 12-15 år välkomna att träna för 100 kr/pass.
Med reservation för ändringar.

 Våra pass
 1. 60 reps#Kom till ett pass där fokus ligger på många repetioner av styrkeövningar varvat med kondition. För de som vill nöta teknik och få en bra genomgång.#hidden
 2. 3-2-1#3 minuter styrka, 2 minuter kondition, 1 minut magträning. En riktig genomkörare! Kräver inga förkunskaper men en stor portion vilja och lite "dj-a anamma".#hidden
 3. 20-20-20#En rolig konditionsklass där du tränar både kondition och styrka. 20 min aerobic, 20 min step-up och 20 min styrka för mage och rygg är en perfekt mix. Passet är uppbyggt av enkla och effektiva övningar som får pulsen att öka och passar både nybörjare och mer vana deltagare.
 4. Aerobics#Effektiv konditionsträning med klassiska aerobicssteg som sätts ihop till en hel koreografi. Du tränar kondition och koordination med härligt musik och ler! Det är ingen slump att aerobics, efter mer än 30 år, fortfarande är aktuell. Det är rolig träning som funkar!#hidden
 5. Barre#Var beredd att svettas vid stången i en klass som förenar balett med pilates och fitness. Ett intensivt träningspass för hela kroppen. Efter klassen kommer du att förstå vad som menas med att "pumpa rumpa".#hidden
 6. Barre Move#Med inspiration från balett, yoga och funktionell träning får du en genomkörare av hela kroppen på ett effektivt men ändå skonsamt sätt. 
  Du tränar styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans - i takt till härlig musik.
 7. Box n´burn#Ett pass med hög energi där vi varvar boxningsteknik med övningar från andra kampsporter. Räkna med hög puls - det här är ett pass med mycket flås och bygger såväl kondition som styrka.#hidden
 8. Cardio Pilates#Förvänta dig en intensiv och utmanande pilatesklass, där vi kombinerar styrka, rörlighet och koordination. Klassen är utformad som ett cirkelpass med en mix av redskap som bollar, band och TRX för att ge dig det bästa av pilates.
 9. Core Ball#Ett träningspass med stabilitetsboll för ökad bålstyrka och bättre balans. Klassen är öppen för ungdomar mellan 12-15 år.
 10. Core Balance#Klassen för dig som vill bli starkare i mage, rygg, rumpa och lår och förbättra din balans, stabilitet och hållning.
  En form av stationsträning där vi använder bollar, stabilitetsrullar, gummiband och lättare vikter.
 11. Danza#För dig som gillar zumba och att dansa dig i form. Dans till den senaste musiken. Träning som är kul, lätt att följa och får dig att må bra.#hidden
 12. Familjeyoga#Att träna yoga med familjen är ett bra sätt att ta hand om både kroppen och knoppen. Klassen kommer att innehålla lekfulla inslag, parövningar och avslappning. Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs. (Från 8 år.)#hidden
 13. Funktionell Träning ute#funktionell träning utomhus där vi mixar kondition med styrka. Kläder efter väder.
 14. Funktionell Fitness#Funktionell träning för hela kroppen. För att bibehålla styrka och rörlighet behöver vi träna i olika rörelseplan, vi behöver trycka, dra, hoppa, sträcka och böja samt rotera i olika riktningar. Vi anväder oss av olika redskap och den egna kroppen för att träna styrka, uthållighet, rörlighet och balans. Kom och bli stark som en björn och smidig som en katt!
 15. Go with the flow#En lite lugnare klass där vi jobbar med rörlighet, balans och coreträning i en härlig mix. Alla kan vara med! Inga skor behövs, vid fint väder tränar vi utomhus.
 16. Hatha Yoga Flow#Vår Hathayoga är en fysisk yoga, denna klass är på fortsättningsnivå. Stående och sittande positioner utförs i samklang med andningen, avslutas med liggande nedvarvning och avslappning.#hidden
 17. Hatha Yoga Soft#Vår Hathayoga är en mjuk fysisk yoga i lugnt tempo som passar alla nivåer av deltagare. Stående och sittande positioner utförs i harmoni med andningen och avslutas med liggande nedvarvning och avslappning.#hidden
 18. Indoor Walking#Det är roligt, det är enkelt och det är garanterat svettigt. Indoor Walking är säker träningsmetod som ger dokumenterat hög kaloriförbränning och kondition, samtidigt som du tränar mage, rygg, hållning och balans. Du går/springer på en ”crosstrainer” till medryckande musik med en ledare som peppar dig att ge det lilla extra. Indoor Walking passar alla eftersom du själv bestämmer motstånd och intensitet.
 19. Jumping#Träna kondition, styrka och balans på en liten trampolin. JUMPINGFitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform som passar alla åldrar, från elitidrottare till nybörjare. Du får snabba resultat, JUMPING aktiverar alla muskler i kroppen, du får en ökad spänst och ett effektivare löpsteg. Mätningar visar att man förbränner 600-1000 kalorier under en klass. Let's JUMP and have fun!
 20. Latino#Latino är ett fartfyllt danspass till härliga latinska rytmer. De klassiska latindanserna har anpassats till solodanser där hela kroppen engageras! Vi dansar samba, cha-cha-cha, jive och rumba! Alla kan vara med, du behöver inte ha dansat tidigare.
 21. Lunchpass ute#Funktionell träning utomhus där vi mixar kondition med styrka. Kläder efter väder.
 22. Magstark#Magstark är ett pass där fokus ligger på att stärka bålen, kroppens mittparti. Träningen ger starkare rygg, mage, ben och rumpa, men också bättre hållning, smidighet och balans.
 23. Megacore#Ett kort, intensivt pass som stärker mage, rygg och rumpa. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband och viktplattor, vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. Passet är 25-35 min och passar utmärkt att kombinera med ett annat pass eller träning i gymmet.#hidden
 24. MLR#MLR står för Mage-Lår-Rumpa. En klassisk toningklass med många repetitioner. Vi använder oss av step-bräda, vikter, hantlar och gummiband. Passar alla oavsett ålder och erfarenhet och är perfekt att kombinera med en konditionsklass.#hidden
 25. Mobility#Ett pass med fokus på styrka och rörlighet som kommer att göra under för din kropp. Passet passar alla som vill ha en hållbra kropp över tid och är ett bra komplement till andra indrottersom t.ex. löpning och golf. Här utvecklar du din funktionella styrka, rörlighet och får hjälp att komma åt vanliga problemområden som baksida lår, bröstrygg och höfter. Du blir rörligare och förebygger smärta. Helgen kan inte börja bättre!
 26. Morgonyoga#Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen. Mjukt flödande dynamisk yoga med fokus på rörlighet, smidighet och balans.
 27. Muscle Mix#Styrkeinriktat träningspass för hela kroppen. Vii använder oss av skivstång, hantlar, gummiband och bräda för att träna styrka, stabillitet och uthållighet.
 28. Pilates Boll#Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. Den stora bollen gör övningarna både supereffektiva och roliga och förbättrar koordinationen. Övningarna byggs upp successivt för att kunna passa såväl nybörjare som erfarna pilatesutövare. För dig som behöver träna upp ryggen är detta ett pass vi verkligen kan rekommendera!
 29. Pilates forts#Pilates bygger på en unik kombination av rörelser som utförs i lugn takt, med syfte att stärka kroppens ”kraftstation”, dvs musklerna i buken, ländryggen, skinkorna och låren. Fokus ligger på korrekt teknik, andning, kroppskännedom och koncentration.
  Pilates är speciellt bra för dig som lätt får ryggproblem. Skonsamt men supereffektivt! Alla är välkomna men vi rekommenderar att du har gått en grundkurs i Pilates.#hidden
 30. PreSki#Att åka utför är roligt. Det blir ännu roligare om man förberett sig!PreSki är ett fyspass där vi tränar styrka i core, ben och rumpa. Explosivitet, balans- och mjölksyreträning varvat med intervaller kommer att ge dig både benstyrka och uthållighet. Den perfekta uppladdningen inför skidsäsongen!#hidden
 31. Push & Pull#Genomkörare för hela din överkropp. Vi tränar alla muskler i överkroppen med hjälp av skivstång, vikter och vår egen kroppsvikt. Ett effektivt och utmanande träningspass.#hidden
 32. Push & Pull Express#Genomkörare för hela din överkropp. Vi tränar alla muskler i överkroppen med hjälp av skivstång, vikter och vår egen kroppsvikt. Vi jobbar i serier som är uppbyggda på fyra övningar där vi arbetar i 40 sek intervaller x 2. Effektivt och utmanande träningspass.#hidden
 33. Release & Relax#Ge dig själv tid att släppa på spänningar. Vare sig du precis kört ett hårt pass eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen, öppnar upp, förlänger och varvar ner till skön musik. Inga skor behövs, men ta gärna med dig en varm överdragströja. Du är INTE för stel - välkommen!
 34. Soma Move#En holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Under dessa 45 minuter sitter/ligger du inte ner alls. Du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna. Är du stel blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!
 35. Sportmassage#En form av självmassage som utförs med hjälp av rulle och boll. Med en kombination av rörelser, tryck och stretching behandlar vi muskler, bindväv, och triggerpunkter. Tekniken har de senaste åren ökat i popularitet både bland idrottare och motionärer eftersom den effektivt löser upp spänningar, ökar flexibiliteten och påskyndar återhämtningsprocessen.
  Välkommen till smärtblandad förtjusning!#hidden
 36. Step Ball#Enkel men effektiv Step Up träning för att få upp flåset + 25 min supereffektiv mag- och ryggträning på bollen = en oslagbar mix!#hidden
 37. Step Up#Intensivt Step Up pass med lite klurigare kombinationer, för dig som tränat Step Up tidigare.
 38. Step & Styrka#Här varvar vi step och styrka. I konditionsdelen jobbar vi med pulshöjande stegkombinationer på stepbräda. I styrkedelen utmanar vi kroppens alla muskler genom vikter och kroppens egna motstånd.#hidden
 39. Stång & styrka#Rak och enkel styrketräning för hela kroppen. Vi använder oss av skivstång, hantlar samt vår egen kropp som belastning. Klassen passar alla nivåer eftersom du själv väljer belastning. Vi lägger stor vikt på teknik och att lyfta rätt.#hidden
 40. Tabata HIIT#Tabataintervaller är maximalintensiv intervallträning där du gör så många repetitioner du kan av samma övning under 20 sekunder och vilar i 10 sekunder. Intervallerna upprepas 8 gånger. Passet är uppbyggt på enkla cardioövningar.
 41. Terapeutisk Yoga#Yoga som terapi är inget nytt. Forskning visar att yoga ger ökad rörlighet, lindrar värk och sänker blodtrycket. Med inspiration från Viviyoga använder vi enkla kroppsrörelser, andning och avslappningsövningar för att öka cirkulationen och påverka olika problem/obalanser i nacke/axlar/skuldror samt bäcken/ryggrad.#hidden
 42. Total Barre#Var beredd att svettas vid stången i en klass som förenar balett med pilates och fitness. Ett intensivt träningspass för hela kroppen. Efter klassen kommer du att förstå vad som menas med att "pumpa rumpa".#hidden
 43. Under pressure#Ett högintensivt intervallpass med fokus på styrka, kondition och explosivitet. Funktionella övningar för hela kroppen som varieras från gång till gång för att ge dig en riktig utmaning!#hidden
 44. Ungdomsklasser# Vi har sänkt åldersgränsen på flera öppna klasser. På följande vuxenklasser är du mellan 12-15 år välkommen att träna för 100 kr/pass. Tänk på att boka din plats i receptionen! Det året du fyller 16 år räknas du som vuxen. #hidden
 45. Utefys#En utmanande form av funktionell cirkelträning där vi tränar dels med den egna kroppen som motstånd men också med redskap som kettlebell, hantlar mm. Ett roligt och varierande pass som aldrig ser likadant ut, men som garanterat ger dig en härlig utmaning! Passet körs ute. Vid dåligt väder (regn och rusk), inomhus. En sak är säker, du kommer bli trött och du kommer gå hem med ett leende på läpparna. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.#hidden
 46. Upper Body Challenge#Tuff och utmanande styrkeklass för hela din överkropp. Vi tränar axlar, bröst, biceps, triceps, mage och rygg med hjälp av hantlar/gummiband/kettlebells och vår egen kroppsvikt.#hidden
 47. Vinyasa flow yoga#Vinyasa Flow är en mjuk flödande, dynamisk yogaklass. Vi tränar styrka, rörlighet och balans till stämningsfull musik. Klassen är guidad och passar alla nivåer av yogautövare. Avslutas med avslappning.
 48. Wake me up!#Börja dagen på bästa sätt! Här är passet för dig som är morgonpigg, eller vill ha hjälp att komma upp i tid. Vi kör en varierad funnktionell träning så att hela kroppen mår bra!
 49. Yoga#Vår yoga är baserad på Ashtangayogans första serie med influencer av Iyengaryogans mer terapeutiska hållning. Den har en mjuk approach, där hänsyn tas till individens förutsättningar, kroppshistoria, tankar och känslor. Varje klass avslutas med nedvarvning och avslappning.#hidden
 50. Yinyoga#Yinformen är en lugn och meditativ form av yoga baserad på att hålla ett fåtal olika positioner passivt under en längre period. På så sätt stretchas bindväven runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler påverkas. Att praktisera Yinyoga är att vända uppmärksamheten inåt och tillåta det som är, att få vara.#hidden
 
Vägen till hälsa och välbefinnande börjar här...
UPP