reception carin
Ordinarie öppettider fr.o.m. 2018-08-27

 

 STÄNGT LÖRDAG 8 SEPT
 pga Personalutbildning

MÅNDAG
08:00-20:00

TISDAG
08:00-20:00

ONSDAG
08:00-21:00

TORSDAG
08:00-20:00

FREDAG
07:00-18:00*

LÖRDAG
08:00-12:00
 
 
 SÖNDAG          09:00-12:00

*receptionen stängs kl 17.00

 

Tel: 042-23 69 79
Mobil: 0707-95 47 27
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

Vi vill gärna träffa dig som inte tränat hos oss tidigare och bjuder in till gratis träning 27/8-2/9.

Testa våra gruppträningsklasser, prova på hela vårt kursutbud i yoga, pilates, balett mm och få info om våra specialkurser som "Mamma-Baby" och "Kom i Form". Vi har laddat upp med ett fullspäckat schema.

Tänk på att reservera plats då antalet platser är begränsat. Bokningen är öppen nu och du når oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 042.23 69 79.

Varmt välkommen till vår vackra träningsstudio i Viken!

Openhouse

 

oppna klasser 2018

Nu har vi schemat klart för de öppna klasserna under hösten - och vi presenterar en hel del nyheter!

Sommarschemat gäller tom. 18 aug, och vecka 34 har vi ett reducerat gruppträningsschema då flera instruktörer är på utbildning.
Vecka 35 kickar vi igång höstens schema som innehåller fler korta klasser enligt önskemål. På så vis får ni många tider att välja på. Passen är 25-35 min långa. Ni kan köra flera pass efter varandra eller kombinera med träning i gymmet innan eller efter.
Höstprogrammet är en mix av gamla favoriter som Step, 3-2-1 och heta nyheter som Jumping (på små trampoliner), MegaCore och Booty.

Varmt välkomna!

 

Stina andersson

Välkommen till en inspirerande föreläsning om Ayurvedans grunder, 6 sept kl 18.30-20.30. Vad får dig i och ur balans? Vilken är din kroppstyp; Vata, Pitta eller Kapha? Du kommer att få förståelse för vad du själv kan göra för att på bästa sätt balansera dig och på sikt uppnå optimal hälsa.

Ayurveda betyder kunskap om livet, och är en mer än 5000 år gammal indisk tradition för att beskriva människan och vår omgivning, där vår hälsa står i fokus. Hur kan denna kunskap hjälpa oss även idag? Vi går igenom grunderna i Ayurveda och dina unika styrkor, samt hur de påverkar dig i din vardag.

Föreläsare är Stina Andersson. Under 10 år som chef inom samhällsbyggnadssektorn fick Stina upp ögonen för Ayurveda i samband med en chefsutbildning. Där startade resan mot en hållbar livssyn och intresse för att inte bara att ta hand om sin egen hälsa utan även att inspirera andra. Efter utbildningen Ayurveda Life Training med Eva Forsberg Schinkler fördjupades studierna ytterligare och idag läser Stina heltid på American Institute of Vedic studies, tränar yoga och Kung Fu, och har nyligen startat eget företag.

När: 6 sept, kl 18.30-20.30
Kostnad: 325 kr
Anmälan görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 042-23 69 79

 

host

Möt hösten med våra kurser och fördjupa dig i din träning. Vi har som vanligt ett stort utbud av kurser och du har all kursinfo samlad här som en pdf. Du kan antingen dig via vår mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 042-23 69 79, samt genom vår hemsida.

Varmt välkommen!

Samtliga kurser är följande: 

Come as you are - leave as a star
Mamma & Baby grund
Yoga & Avslappning, senior
Styrka & Kondis, senior
Pilates, senior
Stark & Stabil i vardagen, senior 
Pilates grund
Pilates fortsättning
Yoga grund
Yoga fortsättning
Yoga & Avslappning 
Andning, meditation & Yinyoga
Medicinsk yoga grund
Medicinsk yoga fortsättning
Klassisk balett grund
Klassisk balett fortsättning
Golf yoga
Kropp i balans
Danza

IMG 0428

mat logo 2x

Vi fortsätter att växa och knyta till oss duktiga tränare/instruktörer. Sofia är certifierad personlig tränare sedan 2011 och har sedan dess fortsatt att utöka sina kunskaper om muskelsystemet och styrketräning genom att endast välja de mest respekterade utbildningarna i Nord Amerika. Efter 18 år i USA har Sofia nu flyttat tillbaks till NV Skåne och är idag den enda certifierade Muskel Aktiverings Teknik Specialisten i Sverige.

Muskel Aktiverings Teknik är ett sätt att testa och korrigera obalans i muskler, leder och rörelsemönster. Tekniken är unik i att den återställer nervsystemets kommunikation med musklerna för att de ska fungera med optimal effektivitet. Efter en behandling ökas både flexibilitet och stabilitet i kroppen och kan därför reducera smärta, förhindra framtida skador genom kompensation, och även öka din fysiska prestation. Muskel Aktiverings Teknik är till för alla, från vardagsmotionaren till elitidrottaren med målet att ha en väl fungerande och smärtfri kropp. Boka tid hos Sofia genom att mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 042-23 69 79. Välkomna! 

 

Vägen till hälsa och välbefinnande börjar här...
UPP