reception carin

Ordinarie bemannade öppettider
fr.o.m. 2021-04-06

MÅNDAGAR 08:00-20:00 Stängt 12:00-15:00
TISDAGAR 07.00-20:00 Stängt 12:00-15:00
ONSDAGAR 08:00-20:00 Stängt 12:00-15:00
TORSDAGAR 08:00-20:00 Stängt 12:00-15:00
FREDAGAR 07:00-17:00 Stängt 12:00-15:00
LÖRDAGAR 08:00-12:00
SÖNDAGAR   Ej bemannat

Tel: 042-23 69 79
Mobil: 0707-95 47 27
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppettider med tag fr.o.m. 2020-09-28 (gäller endast kunder med hel- eller halvårskort)

MÅNDAGAR 06:00 - 22:00
TISDAGAR 06:00 - 22:00
ONSDAGAR 06:00 - 22:00
TORSDAGAR 06:00 - 22:00
FREDAGAR 06:00 - 20:00
LÖRDAGAR 07:00 - 18:00
SÖNDAGAR 07:00 - 18:00

 

The Wellness Academy drivs av Emma Igelström och Marie Spetz. De har hållit mängder av träningshelger/event runt om i Sverige och träningsresor världen över.
Lördagen den 8 maj kommer de till Sans & Balans för att kicka igång våren med härlig träning och gemenskap tillsammans med dig!

Program 8 maj
13.00 – 13.45 Styrkepass / Rörlighetspass - Inomhus, liten grupp.
13.45 – 14.30 Rörlighetspass / Styrkepass - Inomhus, liten grupp.
14.30 – 15.00 Energi, prat och vila
15.00 – 16.00 Pulshöjande och energigivande pass - Utomhus, alla tillsammans.

Emma som gått från korta snabba distanser, via långdistansträning har under senaste året kört mycket cross-fit. I styrkepasset kommer hon utgå från detta och inte minst ge tips om bra teknik för hållbar träning. Det ska handla om att bygga upp och inte bryta ner. I rörlighetspasset guidar Marie oss genom hela kroppen med fokus både på stela muskler och stram bindväv.

Det avslutande passet kör vi utomhus, alla tillsammans. Fokus är glädje och pulsökning där vi boostar konditionen och har kul tillsammans.

Dagen passar alla oavsett träningsvana, men räkna med träningsvärk 😂

Ta med kläder för både inom- och utomhusträning.

Om instruktörerna: 
Emma Igelström
är före detta elitsimmerskan som efter en livskris såg sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa och började brinna för äkta välmående. Hon är hälsopedagog, föreläsare, certifierad PT, instruktör och elitfystränare (Bosön).
Emma har flera VM- och EM-guld i simning i bagaget och har också genomfört IronMan på Hawaii. Emma arbetar också mycket inom barn- och ungdomsidrott. Hon har fått mängder av svenskar att lära sig simma och bli trygga i vattnet, både barn och vuxna.

Marie Spetz är projektledaren som brinner för utveckling, oavsett om det är på person-, grupp-, eller organisationsnivå. Hon har många år som projektledare och utbildare bakom sig och hon varvar idag projektledning med arbetet som hälsoentreprenör.
Idag väljer hon att följa sina drömmar och leva livet fullt ut. Hon är bl.a. utbildad pedagog, projektledare, yogainstruktör, mindfulnessinstruktör, recovery coach och Wellness Challenge-instruktör. Många av er har redan mött henne då hon sedan många år är en av yogainstruktörerna på Sans & Balans.

Känn dig riktigt varmt välkommen till en vårboost med glädjen och hela dig i fokus!

Vi följer givetvis alla restriktioner och vi tar var och en ansvar för att de efterlevs.

emma igelstrom och marie spetz

utetraning

Tack Designsegel för vårt fina segeltak som gör det ännu roligare att träna utomhus.


@designsegel

Hoppas att ni håller er friska i dessa tider.

Mot bakgrund av den nuvarande situationen och den osäkerhet som många upplever vill vi informera er om vilka åtgärder vi på Sans & Balans vidtar i dagsläget. 
Studion är öppen precis som vanligt då vi är en liten studio med få deltagare på klasserna och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

  • Är du sjuk, stanna hemma. En bra riktlinje oavsett corona eller ej.
  • Var extra noga med din handhygien. Det finns handsprit i gymmet och i receptionen. Tvätta händerna med två och vatten och sprita händerna.
  • Har du varit utomlands eller varit i kontakt med en smittad person ber vi dig stanna hemma under 14 dagar (inkubationstid).
  • Ta gärna med egen träningsmatta.
  • Vi ber också dig som har vanliga förkylningssymptom att stanna hemma. Vila och frisk luft underlättar tillfrisknandet. 

 

  • Handsprit och ytdesinficering finns utplacerade i studion att använda före och efter träning.
  • Lokalerna städas omsorgsfullt och vi är extra noga med att rengöra handtag, kranar och andra ytor som man ofta kommer i kontakt med med händerna.
  • Vi rengör tillsammans med er kunder mattor, maskiner och redskap efter varje träningstillfälle med vatten och desinficeringsmedel. 
  • Personal som är sjuk eller upplever minsta symptom ska stanna hemma. 

Våra klasser och kurser pågår som planerat om inga andra rekommendationer/beslut tas av myndigheterna.
Vi har minskar antalet deltagare på alla våra klasser och även begränsat platserna på våra kurser.

Vi tackar för din förståelse och samarbete. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 042-236979.

Uppdaterad information med anledning av den nya pandemilagen

Kära Medlemmar och Kursdeltagare. Tack för ert fantastiska stöd under dessa 10 månader av pandemi. Det betyder otroligt mycket för oss. Idag träder den nya pandemilagen ikraft och vi är redo! Nu har vi fått tydliga riktlinjer för vad som gäller för vår verksamhet och under helgen har vi gjort anpassningar för att ni ska kunna fortsätta att träna på ett säkert sätt. Maxantalet i våra lokaler är beräknat till 46 personer och from idag minskar vi deltagarantalet på våra pass ytterligare något, även om vi redan ligger på en bra nivå. Som det ser ut nu är det ingen risk att vi kommer upp i 46 personer samtidigt, men vi måste alla hjälpas åt att hålla avstånd till varandra både i salarna, entrén och loungen. Byt gärna om hemma och använd våra separata in- och utgångar. Tvätta händer och utrustning och välj om du har möjlighet att träna tillsammans med oss utomhus eller online.

Vi livestreamar
För att underlätta din träning kommer vi att livestreama fler klasser. Häng med på ett svettigt pass eller en mjuk morgonyoga i mobilen eller datorn! Vecka 2 sänder vi live från sex klasser. Vilka klasser som sänds live kommer att synas i appen när du bokar.

Utepass
Vi lägger till fler pass utomhus. From vecka 3 kör vi ute varje dag i veckan, både morgon, förmiddag, eftermiddag, kväll och helger.

 

Avboka i tid
Då antalet platser på studion kommer att vara begränsat ber vi alla vara extra noggranna med att vid behov avboka sin plats i tid, allra senast 2 h innan klassen. Fortsätt stanna hemma om du har minsta symtom. Snart vänder det och fram till dess hjälps vi åt att göra vårt absoluta bästa för att ta hand om oss själva och andra, så att vi kan minska smittspridningen och stötta vårdpersonalen. Allt för ”the greater good”.

Vägen till hälsa och välbefinnande börjar här...
UPP