reception carin
Ordinarie öppettider fr.o.m. 2018-06-11
MÅNDAG
08:00-20:00

TISDAG
08:00-20:00

ONSDAG
08:00-20:00

TORSDAG
08:00-20:00

FREDAG
07:00-18:00*

LÖRDAG
08:00-12:00

*receptionen stängs kl 17.00

 

Tel: 042-23 69 79
Mobil: 0707-95 47 27
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

Sommarkort

Vidga dina träningsvyer, våga prova nya pass och träffa alla våra duktiga instruktörer! Ni vet väl att omväxling förnöjer och kom ihåg vad Pippi sa, "Det har jag aldrig provat förr, så det är jag nog bra på."

Så här går det till: Delta i samtliga pass (förutom Hatha yoga Flow tisdag) på schemat minst en gång mellan 11/6  och 18/8, så du får ett kryss i alla rutor i nedanstående schema, med reservation för ändringar.

Du har då chansen att vinna träningskläder till ett värde av 2 500 kr!

 

sommarbild

Låt sommaren vara tiden då du fördjupar dig i det du tycker om - träning!
I år erbjuder vi Klassisk balett för vuxna och två kurser i yoga. 

Få en boka-tidigt-rabatt, och boka dig innan 31 maj. Priset för en sommarkurs (6,5-7,5 timmar) är 990 kr tom 31/5, därefter 1250 kr. 

Klassisk Balett för vuxna
Balett förbättrar din smidighet, hållning, styrka och kondition. Kursen innehåller övningar vid stången samt enkla danskombinationer till klassisk musik. Nivån är lätt fortsättning och passar dig med lite erfarenhet av klassisk balett, antingen du dansat som barn eller gått en grundkurs för vuxna.

Tid: 25-29 juni, mån-fre kl 10.30-12.00. Lärare: Moni Rein, utbildad vid Balettakademin i Stockholm med erfarenhet av undervisning.

Introhelg i yoga
Den här helgen är för dig som är nyfiken på yoga eller har haft ett uppehåll i din träning och vill repetera grunderna och finslipa tekniken. Kanske hör du till dem som velat prova länge, men tror att du är för stel och otränad. Inget kan vara mer fel. Det är aldrig försent att börja med yoga och man kan utöva det under hela sin livstid. Vi går i lugn takt igenom rätt teknik i yogaställningarna och tränar andning och avslappning. Du får också en inblick i yogans flertusenåriga historia och filosofi.

Tid: 6-8 juli, fre kl 17.00-19.00, lör kl 11.00-13.00, sön kl 11.00-13.00 Lärare: Carin Jönsson, dipl yogalärare och avspänningspedagog med vidareutbildning i österländsk medicin.

Anmälan

Du anmäler dig antingen med mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller vid receptionen. Svarsmejl bekräftar din plats och du får även information om betalningssätt. Betalning sker samtidigt som anmälan. OBS: Anmälan är bindande för alla kurser och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

 

IMG 0428

mat logo 2x

Vi fortsätter att växa och knyta till oss duktiga tränare/instruktörer. Sofia är certifierad personlig tränare sedan 2011 och har sedan dess fortsatt att utöka sina kunskaper om muskelsystemet och styrketräning genom att endast välja de mest respekterade utbildningarna i Nord Amerika. Efter 18 år i USA har Sofia nu flyttat tillbaks till NV Skåne och är idag den enda certifierade Muskel Aktiverings Teknik Specialisten i Sverige.

Muskel Aktiverings Teknik är ett sätt att testa och korrigera obalans i muskler, leder och rörelsemönster. Tekniken är unik i att den återställer nervsystemets kommunikation med musklerna för att de ska fungera med optimal effektivitet. Efter en behandling ökas både flexibilitet och stabilitet i kroppen och kan därför reducera smärta, förhindra framtida skador genom kompensation, och även öka din fysiska prestation. Muskel Aktiverings Teknik är till för alla, från vardagsmotionaren till elitidrottaren med målet att ha en väl fungerande och smärtfri kropp. Boka tid hos Sofia genom att mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 042-23 69 79. Välkomna! 

 

Sommarkort1

Nu har vi startat försäljningen av vårt populära Sommarkort.

Träna hur mycket du vill under 10 veckor på våra öppna klasser, inkl yoga och pilates samt få fri tillgång till cirkelgymmet. Köp kortet nu till kampanjpris 1990 kr. Erbjudandet gäller tom. 31/5. Vi har bara 30 kort så först till kvarn gäller. Nyfiken på schemat - här har du en överblick. Vill du läsa mer om klasserna på hemsidan - kolla här.

(Obs. för icke medlemmar tillkommer medlemskap.)

 

Vägen till hälsa och välbefinnande börjar här...
UPP